Újra utazom – A terv

A múltkor írtam, hogy újra  feltört bennem a vándorvágy, pontosabban, hogy újra elkezdtem érezni, hogy lassan indulnék.

Imádom a nyári Budapestet, annyira, hogy sokszor elgondolkozom, normális-e ez a szerelem-érzés egy város iránt. Egyszer láttam egy dokumentum filmet, amiben az emberek fura dolgokba voltak szerelmesek, például egy nő az Eiffel toronyba… nagyon beteg volt. De neeem, nálam ez nem ilyen.. remélem…

Szóval elkezdtem gondolkozni, hogy merre mennék, mit csinálnék szívem szerint, merthogy maradnom télre igazából nincs semmi értelme. Nem köt ide semmi, úgyértem a munkám nem helyhez kötött, a barátaim, családom imád velem skype-olni, úgyis új lakást kellene keresnem és még rohadt hideg is lesz. Így a “ha nincs okom maradni, akkor jó okom van elmenni” érv győzött.

Felmerült több lehetőség is, újra előbukkant Ázsia, de végül hallgatva az érzéseimre amellett döntöttem, hogy most Európában maradok. Volt egyszer egy álmom/tervem, hogy úgy szeretnék élni egy ideig, hogy minden hónapban egy másik országba költözöm és arról blogolok, hogy milyen ott az élet, milyenek az emberek, milyen a légkör, a mentalitás, a különbség a többi országhoz képest. Egy hónap nagyjából elég,  hogy ezt átérezzem szerintem és át tudjam adni a feelinget. Apropó feeling.

A másik tervem, hogy videókat készítsek, mert Balin sokszor azt éreztem, hogy nem tudom átpréselni az élményeimet a sima fotókon és íráson keresztül, és hogy valami olyat kellene csinálnom, amivel komplexebben lehet érzéseket közvetíteni. Gondolkozom a vlogon is, csak még küzdök a kételyeimmel, hogy vajon menne-e azzal a mérhetetlen extravertáltsággal, amivel én rendelkezem.

Az útiterv:

Az első hónap már meg is van. Először Franciarszágba megyek majd, plusz egy hét Svájc, ahol barátoknál fogok lakni. Ez remek lehetőség lesz a szociális ruganyosságom megedzésére, mivel itt majd alkalmazkodnom kell másokhoz, és nem csukhatom magamra az ajtót szarfejkedni. Aztán Hollandia és onnantól nincs terv csak ötlet, valószínű Portugália, mivel oda vágyom, mióta Balin először lett tele a hócipőm Ázsiával, és Spanyolország, lehetőleg mindkettő déli része, mivel utálom a hideget és nincs kedvem nagykabátot cipelni magammal 4 hónapig. Aztán karácsonyra hazajövök, mert a tavalyit ugye skippeltem és azt most nem szeretném.

Szóval örülnék ötleteknek, arról, hogy mi érdekelne titeket, milyen szempontokból bemutatni a helyeket, milyen formában néznétek, olvasnátok, hallanátok róluk, rólam, akármi, bármi.. Please segítsetek! 🙂

Ja és győzzetek meg, hogy vlogoljak;)

One Reply to “Újra utazom – A terv”

  1. Juheeeeeeeeejjjjjjj, nagggyon király vagy!!!!!!!

Vélemény, hozzászólás?